CallistoTech knytter seg til EuroMaint

 

«La våre beste verktøy bli dine beste verktøy»

EuroMaint er ganske nye i det norske markedet, men har lang erfaring med vedlikehold av tog i Sverige, hvor det i mange år har vært konkurranse på jernbanen. Etter at Vy Tog AS overtok virksomheten og drift av Bergensbanen fra 13. desember 2020, har deres vedlikeholdspartner EuroMaint fått mye å gjøre – og CallistoTech ønsker å tilby sin kompetanse og ressurser på deres vei mot suksess.

Vi er sikre på at et samarbeid med CallistoTech vil gagne oss godt, både på kort og lang sikt, sier Stefan Christensson, daglig leder i EuroMaint Rail Norge. For å få på plass en god og lønnsom drift både i Bergen og Oslo, er økt fokus på kontraktsstyring og optimalisering av prosesser avgjørende. Dette må overholdes for å sikre oss stabil drift, bestående av riktige og overveide avgjørelser – til rett tid. Vi gleder oss veldig og ønsker svært gjerne å bistå, sier CEO i CallistoTech, Geir Arne Wilberg. Han nevner også at det hele tiden er fokus på nye anbud og kravanalyser omkring disse, som er viktige fokusområder for en god og aktuell partner av Vy.

Vi gleder oss stort over å ha vunnet avtalen med Vy. Dette er viktig for vår satsing i det norske markedet og utenfor Sverige generelt. Vi jobber med Vy i Sverige i dag og vi gleder oss til å fortsette samarbeidet med dem også i Norge, sier Stefan Christensson.

Er det noe jeg har forstått på Stefan og EuroMaint, er at de ønsker å være «framme i skoene» og alltid ser etter nye områder for å skape vekst og utvikling. Dette er noe vi ser svært fram til å kunne være med å bidra til, sier Wilberg.

EuroMaint har i dag over 1100 ansatte i Sverige og er eid av Spanske CAF.

 

 

 

 

Skal vi samarbeide?
Si hallo!

Hvis du har spørsmål eller ønsker kontakt, fyll ut skjemaet nedenfor