Vi er til for 
å forenkle digitale endringsreiser

Endringer og omstillinger er konstante, og nesten uten unntak til det bedre. Lenge har vi sett digitalisering omkring oss, og ikke alltid oppfatter vi tidsnok at vi selv er berørt av dette – innen det allerede har skjedd.

Skal man lykkes i sitt marked og sin bransje, er det viktig å alltid jobbe for å være aktuell, alltid være våken på endringene som skjer rundt seg og årsaken til disse – helst før de skjer

Små og nystartet, men sultne og med mye erfaring!

CallistoTech er et nyetablert selskap i vekst der vi sammen har god fartstid fra både leverandør- og kundesiden, og har hjulpet flere bedrifter med digitalisering og transformasjon. Vi har bred og dyp erfaring fra privat sektor, og ser blant annet at for eksempel entreprenører kan ha de samme utfordringene som for eksempel kollektivbransjen på flere områder.

CallistoTech har hjulpet mange kunder med oppgraderinger, nyimplementeringer, integrasjonsprosjekter, forenkling av systemlandskap, lean og endringsledelse. Vi har konsulenter med erfaring fra blant annet ledelse, salg og marked, økonomi og styring, integrasjonsprosjekter og infrastrukturoppsett. La våre konsulenter bli en del av ditt team!

Vi ser det som en stor fordel at vi er en liten bedrift. Som små kan vi være lettbente og mer fleksible enn våre store konkurrenter, og på den måten enklere møte kunders behov i fremtiden. CallistoTech er i gang med å bygge videre på den kapabiliteten som skal løfte oss inn i fremtiden, og er åpne for å stifte nye bekjentskaper og partnerskap. Vi mener at samarbeid er nøkkelen til å skape verdi for våre kunder!

 

Teamet vårt er basert på

N

Profesjonalitet

N

Gjennomsiktighet

N

Ærlighet

N

Nytenkning

Kontakt oss

Geir Arne Borge Wilberg

Geir Arne Borge Wilberg

CEO

gaw@callistotech.no

+47 47457877

Haakon Olsen

Haakon Olsen

CMO

Øystein Haugen

Øystein Haugen

CTO

oh@callistotech.no

+47 91531004