Vår løsning eliminerer 99% av smitterisiko

Har du tenkt over hvor ofte du tar på overflater, og hvor ofte disse vaskes? Når du er på vei til jobb i bil, med buss eller tog, eller når du bruker handlevogn i butikk, betaler på en bankterminal? Hva med når du bestiller mat på McDonalds på de nye store berøringsskjermene, og spiser lunsj rundt det store bordet på møterommet? Hvor mye bakterier tar vi på i løpet av en dag?

2020 ble året da vi fikk utbrudd av Covid-19 og vi igjen ble påminnet på hvor viktig håndhygiene egentlig er i det daglige. Og vi har helt klart blitt flinkere til å vaske hendene, sprite og holde avstand – men det er utrolig hvor mye vi faktisk berører i løpet av en dag, uten at vi tenker spesielt mye over det.

Vi har funnet en løsning som kan være med på å redusere smitterisiko, med en antibakteriell film som inneholder kobber og sølv. En kombinasjon som effektivt begrenser smittsom sykdom, og som eliminerer mer enn 99% av farlige virus på under 10 minutter. Filmen kan enkelt monteres på både flate og kurvede overflater som dørhåndtak, bankterminaler, handlevogner, heisknapper eller andre steder som er utsatt for menneskelig berøring.

En annen utfordring som er aktuell, både i arbeid og privat sammenheng, er rengjøring av glassbord eller glassdisker. Løsningen gjør at det ikke blir fingermerker, med sterke antimikrobielle funksjoner har vi en slitesterk film som ikke etterlater fingermerker. Den kan enkelt legges på alle overflater. Filmen kan være gjennomsiktig eller farget, og med riktig vedlikehold kan være effektive i opptil 5 år i et hektisk miljø.

Høres dette aktuelt ut for deg?
Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat dersom dette er interessant for deg eller din virksomhet.

– THE BEST WAY TO PREDICT THE FUTURE 
IS TO MAKE IT YOURSELF!

Skal vi samarbeide?
Si hallo!

Hvis du har spørsmål eller ønsker kontakt, fyll ut skjemaet nedenfor